Woningverkoop

Woning verkopen

Hier zijn wij thuis in! Jouw Makelaar is aangesloten bij VBO en met onze lokale marktkennis, ervaring en inzet hoef jij je geen zorgen meer te maken over de verkoop van jouw woning.

1,25% van de koopsom

Onze courtage is voor al onze opdrachtgevers hetzelfde of het nu gaat om een grote óf kleine woning, een appartement of vrijstaand object! Dit is inclusief BTW en we rekenen geen opstartkosten.

Hieronder schetsen we graag hoe het proces van kennismaking tot succesvolle verkoop er uit ziet. We komen graag vrijblijvend een kop koffie drinken!

Kennismaking

Het verkopen van een woning verloopt in een aantal stappen. Om te beginnen starten we met een kennismaking. Onze makelaar komt bij je langs om de woning te bekijken en uit te leggen hoe we te werk gaan. We bespreken een vraagprijs en adviseren over de woningstyling voor de fotografie.

Woningpresentatie

Als we voor je aan de slag mogen, gaan we zorgen voor een optimale presentatie van jouw woning. We doen er alles aan om de woning zo aantrekkelijk mogelijk weer te geven door gebruik te maken van professionele woningfotografie, plattegronden, 360˚ presentaties en creatieve teksten. Het in de markt brengen van jouw woning gebeurt vooral online, we plaatsen jouw object op onze social media kanalen, de website en Funda.

Bezichtigingen

Een geinteresseerde kan een afspraak inplannen bij ons kantoor, via onze website én via Funda. Een bezichtiging kan ook buiten kantooruren gepland worden, zoals ’s avonds of in het weekend. Na elke bezichtiging hebben we even contact voor een update.

onderhandelingen

Mooi! Er is een bod uitgebracht op de woning. Onze makelaar voert de onderhandelingen, tijdens dit proces voorzien we je uiteraard van advies en geven we je een uitgebreide terugkoppeling. Als we eruit komen, stellen we een koopakte op.

Notaris en juridische afhandeling

Dan blijft enkel de notaris en juridische afhandeling over. We controleren de notariële stukken en plannen samen een afspraak voor de taxatie, bouwkundige keuring, eindinspectie en het transport van de woning. Daarmee is de verkoop afgerond. Maar wees niet bang, ook na de afronding kun je nog bij ons terecht voor advies en vragen.

Afspraak maken

Benieuwd naar onze werkwijze, maak een afspraak voor een gratis en vrijblijvende kennismaking.

Meer weten?

Neem contact met ons op

Stuur ons een bericht

Tot je dienst!

Heb je een vraag of wil je een afspraak maken voor een taxatie, woning verkoop of een andere dienstverlening van Jouw Makelaar?

Neem dan contact met ons!

Social Media

Scroll naar boven
Meer weten?

Neem contact met ons op

Stuur ons een bericht

Tot je dienst!

Heb je een vraag of wil je een afspraak maken voor een taxatie, woning verkoop of een andere dienstverlening van Jouw Makelaar?

Neem dan contact met ons!

Social Media