Antwerpsestraatweg 105

4615 AM, Bergen Op Zoom

€ 190.000,- k.k.

Bergen Op Zoom, Antwerpsestraatweg 105

Bewonderenswaardig hoe sommige mensen zijn geboren met twee rechterhanden en niets leuker vinden dan de klushandschoen op te pakken en een woning opnieuw in oorspronkelijke staat te laten stralen. Ben jij zo iemand? Dan hebben we hier een prachtige uitdaging voor je: een mooie tussenwoning met enorm diepe tuin. En dat voor zo’n prijs!

VOOR DE DEUR
Een groot deel van de Antwerpsestraatweg krijgt dit voorjaar een metamorfose. De weg gaat een tijd dicht omdat er nieuwe buizen, kabels en leidingen onder de grond worden gelegd tussen de Stalenbrugstraat en de Erasmuslaan. Ook bóven de grond gaat er het één en ander veranderen.

Deze wegafsluiting is natuurlijk erg vervelend voor onze fotograaf, maar enorm fijn voor de nieuwe bewoners van deze kluswoning!
Zo is er reeds begonnen met het vernieuwen van de riolering, maar ook de straat zelf krijgt een opknapbeurt. Er komen oversteekplaatsen met een middenberm bij de Nettorama, de Stalenbrug en in de Prins Bernhardlaan en verder komt er meer ruimte voor groen en waterdoorlaatbare parkeervakken. Ook aan de achterkant gaat het een en ander veranderen, zo krijgen de woningen achterop het perceel, aan de Pater Dehonlaan, een uitrit. Zo zou een garage in de toekomst bijvoorbeeld tot de mogelijkheden moeten behoren.
Wil je op de hoogte blijven van de wegafsluiting en verbouwing van de Antwerpsestraatweg, volg dan het liveblog via https://debouw.app/projects/antwerpsestraatweg/updates (kopiëren en plakken in je browser).

NAAR BINNEN
Veel informatie over het nieuwe straatbeeld, wellicht heb je nog bergen vragen. Laten we snel naar binnen gaan, onze makelaar beantwoord daar al jouw vragen graag voor je.

We komen binnen in een hal, welke doorloopt tot achterin de woning. In de hal vinden we o.a. een boiler, welke zorgt voor het warm water in de keuken en badkamer. Verder is hier wat bergruimte en de meterkast (4 groepen, 1 aardlekschakelaar). Wanneer we doorlopen, passeren we het toilet en belanden we achterin de woning.
Hier stappen we een eetkamer of woonkamer in, het is tenslotte maar net hoe jij het hier wilt gaan inrichten. Dit deel van de woning is later aangebouwd en voorzien van een kleine doorloop met bergkast, waarna je via de achterdeur in de enorm diepe tuin belandt.

Voor we het over de tuin gaan hebben, willen we je eerst de rest van de woning laten zien, dus we lopen door de woning naar de voorzijde. We passeren hier een woonkamer, welke ingesloten ligt tussen de eetkamer achter en de keuken aan de voorzijde van de woning. Mooie hoge plafonds en een behoorlijke bak met ruimte is wat deze woning je stiekem oplevert. Misschien moet jij er iets doorheen (leren) kijken, maar als je verder kijkt dan het huidige interieur, dan zijn er enorm veel kansen!

Aan de voorzijde belanden we in de keuken, deze is misschien gedateerd, maar ook hier zijn weer een aantal aspecten te noemen die zeker de moeite waard zijn. Kijk maar eens naar het kozijn, zowel beneden als boven is de voorzijde van de woning voorzien van HR++ beglazing én in de keuken vinden we ook nog een rolluik. Verder vinden we op de scheiding tussen keuken en woonkamer de trap naar de verdieping. Laten we eens naar boven gaan.

SLAPEN
We belanden boven op een overloop en deze geeft ons toegang tot twee royale slaapkamers en de badkamer. Aan de voorzijde de oorspronkelijke master-bedroom, over de volle breedte van de woning. Deze slaapkamer is voorzien van HR++ beglazing en een wastafel. In het midden van de woning, naast de overloop, vinden we de badkamer. Deze ruimte is voorzien van een toilet én douche, deze is gedateerd, maar al wel voorzien van de nodige aansluitingen én een afvoer welke geschikt is voor een toilet op de verdieping, iets wat je het nodige werk bespaard.
Wanneer we doorlopen belanden we op de slaapkamer achter, deze royale kamer is ook over de volle breedte van de woning en biedt daarmee ook veel ruimte. Ook hier vinden we een wastafel én er is een doorloop naar een extra ruimte achter de woning. Noem het een inloopkast, een bergruimte of werkplek aan huis. Het biedt zeker mogelijkheden. Met een deur en doorloopje naar een "dakserre", door iemand met gouden handen valt hier zeker iets schitterends van de maken!

Voor we naar buiten gaan, willen we je nog een kleine verassing laten zien! Deze woning beschikt namelijk nog over een kelder. Vanaf de eetkamer gaat er een vaste trap naar beneden. Hier belanden we in een kelder met voldoende hoogte om rechtop te staan. Kansen dus voor een mancave, thuis bioscoop of bijvoorbeeld een game-room. Laat je fantasie de vrije loop, want dit pand biedt alle kansen!

BUITEN
We hebben het al gehad over de voorzijde, ook al iets laten vallen over de aansluiting achter het perceel. Maar dan nu toch echt, het perceel zelf. De woning heeft een royale oppervlakte van 128 vierkante meter gebruiksoppervlakte, maar de tuin is enorm! Het gaat om ongeveer 240 vierkante meter achtertuin, met een diepte van ca. 50 meter heb jij dus straks voldoende mogelijkheden om hier een prachtige tuin te realiseren. Schaduw en zon, er is altijd wel een plekje te maken waar jij je kunt terugtrekken. En dan natuurlijk nog die mogelijkheden van een oprit, parkeerplaats of garage achterop het perceel. Wat een kansen..!

Al met al een bijzonder object, het heeft zeker wat liefde nodig. Maar met jouw gouden handen en een beetje hulp, kan dit écht een paleisje worden! En dat allemaal op loopafstand van scholen, winkelcentrum én de binnenstad van Bergen op Zoom.

BIJZONDERHEDEN
- Echte kluswoning
- Enorm diep perceel
- Mogelijkheden achterop het perceel, i.v.m. verbouwing van het straatbeeld
- Op loopafstand van (basis)scholen en het stadscentrum
- Veel groen in de wijk achter de woning
- Dichtbij speeltuintjes en speelgelegenheden voor kinderen
- Tegenover een winkelcentrum

Kenmerken

 • StatusVerkocht
 • Koopprijs€ 190.000,- k.k.
 • AanvaardingIn overleg
 • Soort woningEengezinswoning
 • Type woningTussenwoning
 • Jaar1905
 • Object soortWoonhuis
 • Woonoppervlakte128 m2
 • Perceel330 m2
 • Inhoud608 m3
 • Aantal kamers3
 • Aantal slaapkamers2
 • Aantal badkamers1
 • Aantal verdiepingen3
 • VerwarmingGashaard
 • WarmwaterElektrische boiler (eigendom)
 • IsolatieGedeeltelijk dubbelglas
 • Soort dakPlatdak
 • Materiaal dakBitumeneuze dakbedekking
 • Is permanent bewoonbaarJa
 • Onderhoud binnenMODERATE
 • Onderhoud buitenMODERATE

Virtuele tour

Scroll naar boven
Meer weten?

Neem contact met ons op

Stuur ons een bericht

Tot je dienst!

Heb je een vraag of wil je een afspraak maken voor een taxatie, woning verkoop of een andere dienstverlening van Jouw Makelaar?

Neem dan contact met ons!

Social Media