Taxatie

Woning taxatie

Wat kost een taxatie

Jouw Makelaar werkt met een scherpe prijs, ongeacht het doel van de taxatie en er kan altijd een verbouwing opgenomen worden in de rapportage. Dus of jij nu koopt, verkoopt, verbouwt of nieuw bouwt, een scheiding of een nalatenschap?!

vanaf € 695,-

incl BTW en validatiekosten

Taxatie

Heb jij een taxatie nodig voor je huidige woning, een nieuwe woning of vanwege het oversluiten van jouw hypotheek? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Jouw Makelaar biedt een deskundig en professionele taxatiedienst in de regio West-Brabant. 

specialist

Taxeren is een specialisme. Wij richten ons op het taxeren van jouw woning en voorzien je van het juiste rapport. Juist daarom zijn wij dé onafhankelijke partij als het gaat om een goede en objectieve kijk op iedere woning. Bij Jouw Makelaar staat taxeren op nummer één en daarom garanderen wij snelheid en betrouwbaarheid!

kwaliteit

Wij staan ingeschreven in het Nederlands Register van Vastgoed Taxateurs, de NRVT. Gevalideerde taxatierapporten leveren wij via het NWWI en voor alle banken. Wij taxeren in een straal van twintig kilometer rond Bergen op Zoom. Dat zijn bijna alle plaatsen binnen de gemeenten Bergen op Zoom, Roosendaal, Woensdrecht, Steenbergen, Reimerswaal en Tholen.

Onafhankelijk én snelheid

Ongeacht het doel van de taxatie, wil je natuurlijk de juiste waarde voor jouw huis! De woningtaxatie is bij Jouw Makelaar in goede handen. Wij zijn gecertificeerd en NRVT geregistreerd taxateur. Hierdoor worden onze taxaties volgens strikte, uniforme en duidelijke richtlijnen uitgevoerd. De hypotheekverstrekker en jij krijgen zo een objectief en betrouwbaar taxatierapport, dat helder inzicht geeft in de wijze waarop de getaxeerde waarde tot stand is gekomen. Wij streven er naar het gevalideerde rapport binnen drie werkdagen te realiseren.

Stuur ons een bericht

Tot je dienst!

Heb je een vraag of wil je een afspraak maken voor een taxatie, woning verkoop of een andere dienstverlening van Jouw Makelaar?

Neem dan contact met ons!

Social Media

Scroll naar boven
Meer weten?

Neem contact met ons op

Stuur ons een bericht

Tot je dienst!

Heb je een vraag of wil je een afspraak maken voor een taxatie, woning verkoop of een andere dienstverlening van Jouw Makelaar?

Neem dan contact met ons!

Social Media