Woning template – Jouw Makelaar

Verkocht | Noordsingel 56 Bergen Op Zoom € 134.900,-

Verkocht | Noordsingel 56 Bergen Op Zoom € 134.900,-

Op zoek naar een leuk appartement, met schitterend uitzicht op de Peperbus en het Markiezenhof in hartje stad? Wij hebben hét appartement voor je in de verkoop, een leuke woning met één slaapkamer, keurige badkamer en balkon op de vierde woonlaag. Direct te betrekken en instapklaar, extra leuk voor starters, want dit object is eventueel grotendeels gemeubileerd te koop!

OMHOOG
We staan voor het complex, voorzien van de kenmerkende galerijen en twee trappenhuizen. We zoeken nummer 56 op het bellenplateau, waarna we de lift links laten liggen en sportief zoals we zijn, de trap nemen naar de vierde woonlaag. Aangekomen op de gemeenschappelijke loopgang, zien we dat het appartement direct tegenover het trappenhuis ligt, dat is even makkelijk, de deur staat als voor ons open.

BINNENKIJKEN
Als we het appartement binnenstappen, belanden we in een nette hal, voorzien van een moderne laminaatvloer. De hal geeft ons toegang tot de slaapkamer, badkamer, meterkast en woonkamer. Laten we beginnen bij de slaapkamer, het betreft een nette slaapkamer van ca 8,5m², voorzien van een ruime inbouwkast met schuifwanden. De volgende ruimte is de badkamer, recent gerenoveerd en voorzien van net tegelwerk, een toilet, wastafelmeubel én inloopdouche.
Als we doorlopen naar de woonkamer, verbazen we ons direct over het prachtige uitzicht! De rode dakpannen van de huizen in het stadscentrum, de Peperbus én de torentjes van het Markiezenhof. De woonkamer is ook voorzien van de doorlopende laminaatvloer, nette wandafwerking en een oppervlakte van ca 25m². We vinden er, naar de grote raampartij, ook de open keuken. Het betreft een net keukenblok, voorzien van onder- en bovenkasten en een koelkast, magnetron en gaskookplaat. Daarnaast is er een aansluiting voor de wasmachine en droger.

BUITENRUIMTE
Het betreft een appartement met prachtig uitzicht vanuit de woonkamer én vanaf het balkon, het balkon is ca 3m² en hiermee heb je toch nog wat "buiten". Het échte buiten zijn natuurlijk de terrassen van de Bergse binnenstad, welke op loopafstand van dit leuke appartement te vinden zijn.

BERGING
Fijn dat de terrassen op loopafstand zijn, maar soms zijn er situaties waar we toch een iets grotere afstand moeten overbruggen. Hiervoor kun je uiteraard je auto gebruiken, waarvoor voldoende parkeerruimte is voor het complex. Maar er zijn in de kelder van dit complex óók nog kelderbergingen, waarvan er ook één bij dit appartement hoort. De toegang vinden we aan de achterzijde (centrumzijde) van het complex én door vanuit het trappenhuis door te lopen naar de kelder.

BIJZONDERHEDEN
- Loopafstand van de Berge binnenstad
- Keurig afgewerkt en instapklaar
- Direct te betrekken
- Grotendeels gemeubileerd te leveren

VvE
Maandelijkse bijdrage voor de VvE bedragen €150,- Dit betreffen de servicekosten, inclusief voorschot waterverbruik en verwarming.

GEMEUBILEERD
Het object is in overleg grotendeels gemeubileerd op te leveren, ideaal voor starters!

Kenmerken

Overdracht
StatusVerkocht
Prijs€ 134.900,-
TypeFlat


Eigenschappen
Woning: Flat (niet gespecificeerd)
Bouwjaar1973
Woon opp45 m2
Inhoud140,00
Meer informatie
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn