Beste prijs. Snelste resultaat.

  • Al vanaf €2.500

Hier zijn wij in thuis

Jouw Makelaar heeft beschikking over een ervaren register makelaar, welke zich ontfermt over jouw woning. In het volgende overzicht zie je meteen wat hij voor je uit handen neemt.

Koopovereenkomst eengezinswoning

Kennismaking

Het verkopen van een woning verloopt in een aantal stappen. Om te beginnen starten we met een kennismaking. Onze makelaar komt bij je langs om de woning te bekijken en uit te leggen hoe we te werk gaan. We bespreken een vraagprijs en adviseren over de woningstyling voor de fotografie.

Koopovereenkomst eengezinswoning

Woningpresentatie

Als we voor je aan de slag mogen, gaan we zorgen voor een optimale presentatie van jouw woning. We doen er alles aan om de woning zo aantrekkelijk mogelijk weer te geven door gebruik te maken van professionele woningfotografie, plattegronden, 360˚ presentaties en creatieve teksten. Het in de markt brengen van jouw woning gebeurt vooral online, we plaatsen jouw object op onze social media kanalen, de website en Funda.

Koopovereenkomst eengezinswoning

Bezichtigingen

Een geinteresseerde kan een afspraak inplannen bij ons kantoor, via onze website én via Funda. Een bezichtiging kan ook buiten kantooruren gepland worden, zoals ’s avonds of in het weekend. Na elke bezichtiging hebben we even contact voor een update.

Koopovereenkomst eengezinswoning

Onderhandelingen

Mooi! Er is een bod uitgebracht op de woning. Onze makelaar voert de onderhandelingen, tijdens dit proces voorzien we je uiteraard van advies en geven we je een uitgebreide terugkoppeling. Als we eruit komen, stellen we een koopakte op.

Koopovereenkomst eengezinswoning

Notaris en juridische afhandeling

Dan blijft enkel de notaris en juridische afhandeling over. We controleren de notariële stukken en plannen samen een afspraak voor de taxatie, bouwkundige keuring, eindinspectie en het transport van de woning. Daarmee is de verkoop afgerond. Maar wees niet bang, ook na de afronding kun je nog bij ons terecht voor advies en vragen.

Koopovereenkomst eengezinswoning

Afspraak maken

Benieuwd naar onze werkwijze, maak een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking.