Jouw Makelaar biedt je simpele moderne oplossingen. Snel, zonder gedoe en helemaal op jou afgestemd. Je maakt altijd de juiste keuze, met Jouw Makelaar.

Onze makelaar is vakbekwaam en als lid van VBO bieden we de juiste kwaliteit! We snappen wat er mogelijk is en wat er beter kan in de vastgoedwereld. Maar vooral hoe we voor jou het verschil kunnen maken.

Je huis kopen of verkopen is niet altijd even transparant en makkelijk. Daar brengt Jouw Makelaar graag verandering in. Bij Jouw Makelaar houden we namelijk niet van gedoe. We vertellen liever precies hoe het zit, zodat jij straks een dienstverlening hebt die echt bij je past. En dat altijd tegen een scherpe prijs.

Klein, maar een grenzeloze ambitie

Op dit moment vind je op onze website alles over koop- verkoop en taxaties, maar we bieden bijvoorbeeld ook slechts een koopovereenkomst aan. Voor wanneer jij je woning heel goed zelf kunt verkopen en alleen ondersteuning nodig hebt bij de juridische zaken. Zo willen we in de toekomst nog meer deeldiensten gaan toevoegen, zaken waar jij straks écht iets aan hebt.

Nieuwsgierig?

Reis dan met ons mee en blijf op de hoogte van onze dienstverlening. Heb je suggesties of vragen, ook dan horen we graan van je!

Jouw Makelaar