LOGO giro2023

INSCHRIJVING VAN DE
GIRO JOUW MAKELAAR
IS GEOPEND!

Het evenement start over…

Dagen
Uren
Minuten

Routes

Geniet van de mooiste plekjes van Brabantse Wal. Het parcours is afwisselend; de prachtige groene polders, de pittige glooiing van de wal en mooie bossen van West-Brabant. Proef de sfeer van de regio, adem de frisse lentewind in en rust onderweg uit bij onze wielerpartner op het gezellige terras. Ga jij voor 50 of 75 km?

Sponsors

Previous
Next

inschrijving geopend!

tarieven

  • Early Bird ticket

    Beschikbaar tot 10 februari 2023

    € 27,95
  • Regular ticket

    Beschikbaar tot 8 april 2023

    € 32,-

Programma

9.30uur aankomst bij Jouw Makelaar
Inschrijven en een bak koffie om op te laden. We snappen dat je graag jouw fiets in het zicht houdt. Die kun je neerzetten bij de start/finishboog, tegen de dranghekken.

10.00uur vertrek
Om 10.00 uur willen we liefst met zoveel mogelijk man tegelijk vertrekken voor een tof foto- filmmoment, alles voor de fame. Halverwege de route kom je langs een mooie rust locatie, daar krijg je koffie en een versnapering en kun je eventueel gebruik maken van het toilet.

12.00-14.00uur lunch
We zullen jullie met luid gejuich weer ontvangen bij de finishboog. Hier kun je lekker wat drinken en wat eten bij de kantine van F.C. Bergen (alles inbegrepen). Geniet van de gezelligheid en klets met elkaar na over de mooie route.

Doneren
We willen zoveel mogelijk aan Alpe d'HuZes, team d'r ga niks Bove Berrege doneren! Daarvoor vind je diverse donatieboxen of kun je alvast online wat doneren. Ook kun je jouw vrienden/ familie vragen jou te sponsoren voor de rit!

Alpe d'HuZes

We willen zoveel mogelijk aan de Alpe d’HuZes doneren, maar wat is dit voor goed doel en hoe werkt dat dan?

Alpe d’HuZes is een uniek sportief evenement waarbij zoveel mogelijk geld wordt ingezameld voor onderzoek naar kanker en naar verbetering van de kwaliteit van leven van mensen met kanker. Op één dag beklimmen 5000 deelnemers fietsend, hardlopend, of wandelend maximaal zes keer de Alpe d’Huez.

Een op de drie Nederlanders krijgt kanker. Jaarlijks sterven ruim 44.000 mensen aan kanker. Kankerbestrijding en aandacht voor de kankerpatient zijn heel hard nodig. Alpe d’HuZes is opgericht met als doel de onmacht die ontstaat bij kanker om te zetten in kracht. Onder het motto ‘opgeven is geen optie’ accepteren we geen beperkingen in wat we kunnen en zullen bereiken.

Nog meer over Alpe d’HuZes

Deelname aan de Alpe d’HuZes kan alleen of in team verband. Voor de mannen en vrouwen van F.C. d’r ga niks boven Berrege is de deelname in teamverband in 2021 gestart, waarbij er in 2022 voor het eerst is deelgenomen. Dit jaar verschijnen ze weer aan de start en met dit evenement draag jij ook je steentje bij aan dit team én aan de Alpe d’HuZes!

Doneer aan het team

Veelgestelde vragen

Wanneer sluit de inschrijving?
De inschrijving sluit op 8 april 2023, of eerder als we uitverkocht zijn.

Als we nog niet uitverkocht zijn, kan je een startbewijs bemachtigen door telefonisch contact op te nemen met Jouw Makelaar op 0164-311000.

Hoe kan ik inschrijven?
1. Ga naar de startpagina
2. Kies voor ‘Inschrijven’
3. Doorloop alle stappen van het inschrijfformulier
4. Zodra je bent ingeschreven, ontvang je per e-mail een bevestigingsmail van ‘noreply@atleta.cc’. Via de link ‘Open dashboard’ kun je jouw inschrijving beheren.

Hoeveel kost het om in te schrijven?
De tarieven vind je hier.

Ik heb geen bevestigingsmail ontvangen, wat nu?
De bevestigingsmail is afkomstig van ‘noreply@atleta.cc’. Check ook jouw spam of ongewenste mail.

Als je geen bevestigingsmail hebt ontvangen, neem dan contact op met Jouw Makelaar. Mogelijk heb je een typefoutje gemaakt in het e-mailadres.

Waar kan ik de algemene voorwaarden vinden?
De algemene voorwaarden vind je hier. Daarnaast is er ook nog een reglement voor deelnemers, welke je hier terugvindt.

Wat is de minimale leeftijd om deel te nemen aan het evenement?
Deelnemers tot en met 16 jaar kunnen slechts deelnemen onder begeleiding van een volwassene.

Hoe zit het met de innerlijke mens?
Voor- tijdens en na de rit verzorgen wij een versnapering, koffie en lunch. We proberen dit natuurlijk gesponsord te krijgen, zodat er zoveel mogelijk overblijft voor het goede doel.

Eventueel is het mogelijk om een bidon te vullen met kraanwater nabij de startlocatie, maar van huis meenemen is natuurlijk ook mogelijk.

Kan ik ons inschrijven als groep of team? 
Het is mogelijk om deel te nemen als groep of team, samen met jouw fietsvrienden.

Hier is geen specifieke inschrijving voor nodig, je koopt het aantal tickets dat nodig is en verschijnt gezamenlijk met jouw team aan de start.

Vergeet niet je team outfit aan te trekken! 

Waar is de start? 
De start en finish is voor de deur van Jouw Makelaar aan de Zuiderdreef 312, 4616AB te Bergen op Zoom.

Mag ik eerder/later starten?
Starten is alleen mogelijk tussen de aangegeven tijden.

Kan ik een kortere afstand fietsen?
Je kunt met jouw huidige ticket een kortere afstand fietsen. Je hoeft hier verder niks voor te doen. Een langere afstand fietsen is ook goed mogelijk. In beide gevallen is het belangrijk om bij andere kandidaten te blijven fietsen, want je beschikt mogelijk niet over het juiste GPX bestand.

Welke verzorging krijg ik onderweg?
Onderweg is er geen verzorging, bij eventuele valpartijen of ander leed dien je terug te vallen op reguliere hulpdiensten door te bellen naar 112. 

Zijn er toiletten?
Op de start- en finishlocaties en bij de rustlocatie zijn toiletten aanwezig.

Is er douche- en omkleedgelegenheid?
Nee, er zijn helaas geen kleedkamers en de douches beschikbaar.

Kan ik mijn kledingtas ergens inleveren?
Het is niet mogelijk kledingstukken of tassen af te geven. We adviseren je om in fietskleding naar de start te komen.

Waar kan ik parkeren? 
Kom je met de auto, dan parkeer je het beste langs de sportvelden, navigeer naar het kruispunt Langs de Lijn – Zuiderdreef. In de direct omgeving vindt je voldoende parkeergelegenheid.

Je bereikt de start-finish locatie daarna met de fiets door de Zuiderdreef verder in te fietsen of tussen de voetbalvelden door. Let hier wel even op de sporters en supporters aldaar! Je fietscomputer moet je een heel eind brengen, als de GPX is ingeladen. Navigeer met google maps naar Zuiderdreef 312.

Deelnemen en/of sponsoren als bedrijf
Uiteraard is het mogelijk om deel te nemen met een groep collega’s en/of middels sponsoring bij te dragen.

Hier zijn speciale tickets voor beschikbaar. Check onze sponsormogelijkheden hier voor meer informatie of neem contact op met de organisatie.

Sponsors

Previous
Next
Scroll naar boven