Natuurlijk kun je zelf de bezichtigingen uitvoeren, wie weet er nou meer van jouw woning dan jij? Bespaar op de kosten en toch een uitstekende presentatie voor jouw woning. Zo komt onze fotografe ook bij jou langs en plaatsen wij alles uitgebreid op Funda. Eigenlijk is samen verkopen hartstikke logisch! We doorlopen eigenlijk weer dezelfde stappen als bij onze full service dienstverlening, met uitzondering van de bezichtigingen! Het leukste mag je in dit geval zelf doen!

Kosten:

€1.950,- incl. btw. en geen intrekkingskosten

Aanvragen

Stap 1. Kennismakingsgesprek

Kevin komt bij je langs voor een eerste kennismaking, een waardebepaling en een advies over een realistische vraagprijs. We bespreken het verkoopproces en jouw wensen met betrekking tot de verkoop.

Stap 2. Intakegesprek

Tijdens het intakegesprek nemen we al het papierwerk met je door. De opdracht tot dienstverlening wordt getekend, Kevin helpt je bij het aanvragen van een definitief energielabel en we maken afspraken over de fotografie en bezichtigingen. Eventueel neemt Kevin een reservesleutel mee, zodat de bezichtiging ook kunnen plaatsvinden als je zelf niet thuis bent.

Stap 3. Fotografie

In stap drie komt onze vaste fotografe Kelly langs, ze is gespecialiseerd in vastgoedfotografie en brengt je woning prachtig in beeld! Dit doet ze niet alleen met 20 tot 25 normale foto’s, maar ook met 360 van elke ruimte en eventueel een hoogte foto’s van de voor- of achterkant.

Stap 4. Plattegronden

Kevin brengt overzicht in het geheel, hij zorgt voor de plattegronden. Hiervoor moet hij de woning inmeten volgens de nen2580 normering.

Stap 5. Te Koop bord

Ons opvallende Te Koop bord plaatsen we aan je gevel of in de tuin. Of misschien kiezen we wel voor een spandoek aan het balkon of “one way vision” folie op je raam?

Stap 6. Vliegende start

De plattegronden en foto’s zijn meestal binnen 48 uur bruikbaar in ons systeem. We maken hierna een vliegende start en zorgen dat uw woning binnen zeven werkdagen zichtbaar is op alle grote woningplatformen zoals Funda, Jaap, Huislijn en Pararius! Uiteraard met een uitgebreide Funda plaatsing, inclusief plattegronden, 360 tour en een video.

Stap 7. Bezichtigingen

Kevin verzorgt alle bezichtigingen, je hebt hier zelf geen omkijken naar. We plannen ze ook in de avonduren of het weekend, dat hoort erbij!

Stap 8. Onderhandelingen

Kevin voert de onderhandelingen, in samenspraak met jou, zodat we de je woning zo gunstig mogelijk kunnen verkopen.

Stap 9. Koopovereenkomst

Samen met de koper(s) spreken we af bij jou aan de keukentafel, hier tekenen we de koopovereenkomst. Kevin licht alle artikelen netjes toe, je wilt tenslotte wel weten waar je voor tekent.

Stap 10. Overdracht

De overdracht vindt plaats bij de notaris, hier vindt de sleuteloverdracht plaats en tekenen beide partijen de akte van levering. Voor we naar de notaris gaan, lopen we nog één keer samen door de woning, jij kunt dan nog even afscheid nemen van je huis en Kevin neemt de meterstanden op.

Kosten:

€1.950,- incl. btw. en geen intrekkingskosten

Onze persoonlijke aanpak zorgt voor een actieve samenwerking tussen de makelaar en verkoper, zo maken we het mogelijk om de bezichtigingen zelf te verzorgen en alle randzaken door ons te laten regelen. Kom je er na een paar bezichtigingen achter dat het toch niet helemaal jou ding is? Geen nood, we stappen “gewoon” over op onze Full Service dienstverlening en Kevin komt de volgende bezichtiging(en) verzorgen!

Aanvragen