€3.500,-

All in pakket aankoopservice

Je hebt een leuk huis gezien en je wilt tot koop overgaan, maar je bezit momenteel nog een woning? Je wilt het liefst zo snel mogelijk beslissen, maar je wilt wel een goede keuze maken. Er is veel dat op je afkomt en Jouw Makelaar helpt je hier graag bij, we nemen de verkoop van jouw huis volledig uit handen met ons all-in pakket en begeleiden je stap voor stap in het gehele aankooptraject.

Bezichtiging gehad en dan..?

Wij inventariseren de kwaliteit van de woning tijdens een tweede bezichtiging en geven advies over de bouwkundige staat. Als we zien dat het nodig is, adviseren we je om een bouwkundig rapport op te laten stellen. 

Waardebepaling

We bespreken je budget en bepalen de waarde van jouw droomwoning, uiteraard adviseren we je voor welke prijs je de woning maximaal moet kopen. 

Onderhandelen

Jouw Makelaar onderhandelt voor jou de beste prijs, van openingsbod tot akkoord, onder de meest gunstige voorwaarden. Zoals de transportdatum, mee te kopen zaken en eventuele ontbindende voorwaarden.

Afronden

Het stopt niet bij de onderhandeling, we controleren de koopovereenkomst als deze is opgemaakt door de verkopende partij en beantwoorden al jouw vragen tot de dag van transport en indien nodig, ook daarna!

Aanvragen