Onze VBO aankoopmakelaar helpt je graag bij de koop van een nieuwe woning. Kevin helpt je met alle zaken die komen kijken bij de aankoop van een huis, denk hierbij aan het mee zoeken naar jouw droomwoning, het inplannen van bezichtigingen en aanwezig zijn bij een tweede bezichtiging. Uiteraard haalt hij alles uit de kast tijdens onderhandelingen en begeleid hij u tot bij de notaris.

Kosten:

€950,- incl. btw.

Aanvragen

Stap 1. Kennismakingsgesprek

Kevin komt bij je langs voor een eerste kennismaking, we maken een zoekprofiel en bespreken al je wensen omtrent de aankoop van je (eerste) woning.

Stap 2. Zoeken

Je bent zelf misschien al een tijdje aan het zoeken, maar die ene droomwoning is nog niet voorbijgekomen. Kevin helpt je met het zoekprofiel en hij zal bij andere makelaarskantoren informeren naar woningen die nog op de markt moeten verschijnen.

Stap 3. Bezichtigingen

Hebben we je droomwoning gevonden? Dan moeten we zorgen dat we niet te lang treuzelen! Kevin vraagt een bezichtiging aan en hij bespreekt met je waar je tijdens deze eerste bezichtiging naar moet kijken. Soms is het noodzakelijk dat hij direct mee gaat, maar meestal gebeurd dit pas bij de tweede bezichtiging.

Stap 4. Onderhandelingen

Kevin voert de onderhandelingen, in samenspraak met jou, zodat we de woning zo gunstig mogelijk kunnen kopen.

Stap 5. Taxatie

Een aankoopmakelaar mag niet optreden als taxateur, wel kan Kevin een taxatie voor je regelen via een onafhankelijke taxateur, aan deze taxatie zitten wel kosten verboden.

Stap 6. Koopovereenkomst

Samen met de verkoper(s) tekenen we de koopovereenkomst, bij voorkeur aan de keukentafel van het aangekochte pand. Kevin controleert alle artikelen in deze overeenkomst, je wilt tenslotte wel weten waar je voor tekent.

Stap 7. Overdracht

De overdracht vindt plaats bij de notaris, hier vindt de sleuteloverdracht plaats en tekenen beide partijen de akte van levering. Voor je naar de notaris gaat, loop je nog één keer samen met de verkopers door de woning, hier nemen jullie de meterstanden op.

Kosten:

€950,- incl. btw.

Onze persoonlijke aanpak zorgt voor een actieve samenwerking tussen de makelaar en verkoper, we proberen je ideale droomwoning te vinden en doen er alles aan om deze daadwerkelijk voor je aan te kopen!

Aanvragen